O nama

Auto škola sa iskustvom

Auto škola Desetka Auto osnovana je 1990. godine u Beogradu. Do 2013. godine nalazila se u opštini Vračar. Zbog ispunjenja novih uslova za rad, auto škola je morala biti preseljena na novu lokaciju, tj. na Voždovcu u ulici Vojvode Stepe 204, lokal 7, gde se i danas nalazi. Medjutim, za zainteresovane kandidate sa opštine Vračar Auto škola Desetka auto se obavezuje da za praktičnu obuku instruktori dolaze na dogovoreno mesto.

Zadovoljni kandidati

Kroz našu školu je kroz sve ove godine uspešnog rada prošlo na hiljade zadovoljnih kandidata. I upravo to je i dokaz našeg višegodišnjeg iskustva i dodatna garancija kvaliteta našeg rada.

Strpljivi instruktori

Najveća prednost naših instruktora, pored dugogodišnjeg iskustva je i smirenost i strpljenje koje je itekako potrebno u ovom poslu. 

Pouzdana vozila

Praktičnu obuku izvodimo na savremenim i bezbednim vozilima, uz posvećenost naših instruktora sa dugogodišnjim iskustvom u obuci vozača.

Zagarantovan kvalitet obuke

Najveću pažnju posvećujemo obuci kanidata, tj. njenom kvalitetu. Teorijsku nastavu izvodimo u savremeno opremljenoj učionici, sa svom pratećom opremom za njeno sprovodjenje, kao što je prezentacija putem video projektora. 

U učionici se nalaze i uredjaji na motornom vozilu kao što su motor, delovi motora, kočioni sistem i tako dalje, gde kandidati mogu direktno da nauče šta se sve nalazi ispod haube motora i točkova. 

Takodje, u učionici se nalazi i semafor gde se kandidatima objašnjava primena njegovih simbola. Uz sve to naravno ide i podrška licenciranog predavača iz oblasti saobraćaja. U istoj učionici obavlja se i polaganje teoretskog dela vozačkog ispita.

Naša vozila su opremljena klima uredjajem, servo volanom i abs sistemom kočenja, što omogućuje bezbednu i ugodnu vožnju. 

Poligon za početnu praktičnu obuku nalazi se na platou sportskog centra Banjica, gde se i počinje sa polaganjem praktičnog ispita. Jedna smo od retkih škola koja svoje časove obuke obavlja u širem centru grada, a ne samo u okolini sedišta škole. 

Svakom kandidatu obezbedjujemo materijal za uspešnu pripremu i savladavanje teorijskog ispita a to su: udžbenik u pdf formatu, koji se može skunuti sa našeg sajta ili dobiti na cd-u u školi, zajedno sa testovima za vežbanje po oblastima. 

Auto škola Desetka Auto organizuje i dodatne časove vožnje za lica koja već imaju vozačku dozvolu, ali koja dugo nisu vozila pa su izgubila samopouzdanje, koje je u saobraćaju itekako potrebno. Zato su tu naši instruktori da vam to samopouzdanje vrate.

Naš tim zaposlenih

Slavomir Jovanović

Instruktor B kategorije

Darko Nikolić

Instruktor B kategorije

Nikola Nikolić

Instruktor i ispitivač B i C kategorije

Mihajlo Marinković

Instruktor B kategorije

Slađana Raičević

Referent, Administrator

Bogdan Bjelić

Instruktor A kategorije

Miroslav Gogić

Instruktor B kategorije

Milorad Brakus

Instruktor B kategorije

Pavle Vujović

Predavač teorijske nastave