O nama

Auto škola sa iskustvom

Auto škola Desetka Auto osnovana je 1990. godine u Beogradu. Do 2013. godine nalazila se u opštini Vračar. Zbog ispunjenja novih uslova za rad, auto škola je morala biti preseljena na novu lokaciju, tj. na Voždovcu u ulici Vojvode Stepe 202, lokal 4, gde se i danas nalazi.

Zadovoljni kandidati

Kroz našu školu je kroz sve ove godine uspešnog rada prošlo na hiljade zadovoljnih kandidata. I upravo to je i dokaz našeg višegodišnjeg iskustva i dodatna garancija kvaliteta našeg rada.

Strpljivi instruktori

Najveća prednost naših instruktora, pored dugogodišnjeg iskustva je i smirenost i strpljenje koje je itekako potrebno u ovom poslu. 

Pouzdana vozila

Praktičnu obuku izvodimo na savremenim i bezbednim vozilima, uz posvećenost naših instruktora sa dugogodišnjim iskustvom u obuci vozača.

Zagarantovan kvalitet obuke

Najveću pažnju posvećujemo obuci kanidata, tj. njenom kvalitetu. Teorijsku nastavu izvodimo u savremeno opremljenoj učionici, sa svom pratećom opremom za njeno sprovodjenje, kao što je prezentacija putem video projektora. 

U učionici se nalaze i uredjaji na motornom vozilu kao što su motor, delovi motora, kočioni sistem i tako dalje, gde kandidati mogu direktno da nauče šta se sve nalazi ispod haube motora i točkova. 

Takodje, u učionici se nalazi i semafor gde se kandidatima objašnjava primena njegovih simbola. Uz sve to naravno ide i podrška licenciranog predavača iz oblasti saobraćaja. U istoj učionici obavlja se i polaganje teoretskog dela vozačkog ispita.

Naša vozila su opremljena klima uredjajem, servo volanom i abs sistemom kočenja, što omogućuje bezbednu i ugodnu vožnju. 

Poligon za početnu praktičnu obuku nalazi se na platou sportskog centra Banjica, gde se i počinje sa polaganjem praktičnog ispita. Jedna smo od retkih škola koja svoje časove obuke obavlja u širem centru grada, a ne samo u okolini sedišta škole. 

Svakom kandidatu obezbedjujemo materijal za uspešnu pripremu i savladavanje teorijskog ispita a to su: udžbenik u pdf formatu, koji se može skunuti sa našeg sajta ili dobiti na cd-u u školi, zajedno sa testovima za vežbanje po oblastima. 

Auto škola Desetka Auto organizuje i dodatne časove vožnje za lica koja već imaju vozačku dozvolu, ali koja dugo nisu vozila pa su izgubila samopouzdanje, koje je u saobraćaju itekako potrebno. Zato su tu naši instruktori da vam to samopouzdanje vrate.

Naš tim zaposlenih

Slavomir Jovanović

Instruktor B kategorije

Darko Nikolić

Instruktor B kategorije

Nikola Nikolić

Instruktor i ispitivač B i C kategorije

Mihajlo Marinković

Instruktor B kategorije

Slađana Raičević

Referent, Administrator

Bogdan Bjelić

Instruktor A kategorije

Miroslav Gogić

Instruktor B kategorije

Milorad Brakus

Instruktor B kategorije

Pavle Vujović

Predavač teorijske nastave