Doobuka lica sa vozačom dozvolom

Ako ste napravili dužu pauzu u vožnji,te niste sigurni i spremni za bezbedno učešće u saobraćaju,ili ste izgubili samopouzdanje koje je u saobraćaju itekako potrebno,nemojte se brinuti.Auto škola desetka auto je tu da vam to samopouzdanje vrati i spremi vas da bezbrižno i bezbedno vozite sebe,porodicu i prijatelje.Konačno će te moći izvaditi svoju vozačku dozvolu iz fioke i staviti se pod nadzor instruktora naše škole. Bezbedno upravljanje vozilom je osnova učešća u saobraćaju na putu.Ako niste spremni i sigurni za volanom,naša preporuka je da to ne činite dok ne dobijete pozitivno mišljenje nekog od naših instruktora sa dugogodišnjim iskustvom,i tek onda krenete a samostalno vozite. Voziti u beogradu nije lako.

Velike gužve u saobraćaju,nepoštovanje propisa,loši putevi,nervoza vozača,sve to utiče na vašu vožnju koja mora biti sigurna. Zato ne krećite u saobraćaj ako niste sigurni u svoje vozačke sposobnosti.

Pozovite telefon 011 409 9817 i zakažite obuku sa licenciranim instruktorom. Jedini uslov je da ponesete svoju vozačku dozvolu.

Cena časa je 1.500,00 dinara

ZATO JE NAŠ SLOGAN:
“ZA SIGURNU VOŽNJU BUDITE UZ NAS, DESETKA AUTO RADI ZA VAS!”

RADNO VREME:

– RADNIM DANOM OD 09:00 DO 17:00 ČASOVA
– SUBOTOM OD 9:00 DO 16:00 ČASOVA
– NEDELJOM NE RADIMO

RADNO VREME NAŠIH VOZAČA INSTRUKTORA JE PLIVAJUĆE TJ. OD 6:00 DO 23:00 ČASOVA, KAKO BI SMO MOGLI DA IZADJEMO U SUSRET I ZAHTEVIMA KANDIDATA.
TERMINI POLAGANJA TEORETSKOG I PRAKTIČNOG ISPITA U JANUARU